Kaffe med kollagen er hudens beste venn

En kopp kaffe for å våkne skikkelig om morgenen, én for å unngå en dupp etter lunsj og én for å holde deg gående de siste timene av studie- eller arbeidsdagen. Men visste du at tre kopper kaffe om dagen også kan gjøre underverker for huden din?

For mange av oss er kaffe en like naturlig og nødvendig del av dagen som vann, mat og oksygen. Det er ingen hemmelighet at de gylne dråpene kan påvirke både humør og energinivå, men kaffe påvirker oss ikke bare mentalt. Svensk forskning har nemlig vist at kaffen du drikker faktisk kan bidra til å senke hudens biologiske alder. Drikker du kaffe beriket med kollagen blir denne effekten ytterligere forsterket.

I 2015 utviklet forskere fra Uppsala Universitet i Sverige en metode for å finne menneskers virkelige alder ved hjelp av en blodprøve. Deretter gjennomførte de en studie der de blant annet så nærmere på faktorene som fremskynder eller forsinker aldring av huden.

Studien viste at tre kopper kaffe om dagen kan bidra til å redusere din biologiske alder med opptil 5,6 år. Det vil gi synlige resultater på huden din.

Les også: Slik får du bedre hud med kollagen

Kaffe er rikt på antioksidanter

Kaffe er rikt flere typer antioksidanter, deriblant polyfenoler, som ser ut til å ha en rekke fordeler knyttet til både hud og generell helse.

Kaffe har lenge hatt et litt ufortjent rykte på seg for å være usunt, men forskningen tilsier nå at du kan nyte morgenkaffen din med god samvittighet!

Kaffe og kollagen – en perfekt kombinasjon

Når kaffe i seg selv har en såpass god effekt på huden din er det naturlig å spørre: Hvorfor skal jeg velge kaffe med kollagen, fremfor vanlig kaffe?

Kollagen type 1 er hudens viktigste byggekloss. Proteinet er et helt essensielt protein for deg som ønsker å holde huden fast, ung og smidig. Kaffe påvirker den biologiske strukturen i huden, men denne strukturen er i utgangspunktet bygget opp av nettopp kollagen.

Kombinerer du kaffe og kollagen har du med andre ord den perfekte oppskriften for å forebygge aldring av huden.

«Men hva med smaken?» tenker du kanskje. Kollagenet vi bruker i BeautyBeans er helt fritt for smak. Effekten av de aktive virkestoffene – kollagenhydrolysatene – påvirkes heller ikke av kaffens temperatur.

Vil du oppleve effekten av kaffe med kollagen på huden? Nå kan du prøve BeautyBeans til halv pris – kun 199,- for 30 dager med deilig, rund og fyldig robustakaffe!
Kilder: