Om oss

Derfor utviklet vi BeautyBeans

Huden blir aldri yngre med årene, og derfor kommer det også hele tiden nye hudprodukter på markedet med mer eller mindre fagre løfter.   

Men det finnes helt naturlige løsninger på hudens utfordringer.

Våre ernæringsfysiologer var spesielt opptatt av kaffe, som har dokumentert positiv effekt på hudens biologiske alder og i en grundig utviklingsprosess fant de at ved å kombinere kaffe med kollagen, blir resultatet glattere hud og reduserte rynker med opptil 30 %!


I dag er BeautyBeans ett av Nordens mest unike kollagenprodukter, og brukes av tusenvis av kvinner (og noen menn) hver eneste dag.

Om oss

Vitamail har i løpet av få år vokst til å bli en av Nordens ledende aktører innen naturmidler, helse- og kosttilskudd. Vi utvikler våre egne, unike kostholdsprodukter skreddersydd for nordisk liv og klima, basert på erfaring, forskning og råvarer av høyeste kvalitet. 

Derfor har vi nå over 250 000 kunder i Norge, Sverige og Finland.

Slik utvikler vi produktene våre:

Kvalitet, innovasjon og trygghet!

  1. Basert på forskning: Vi kombinerer naturlige ingredienser med virkestoffer som har vist resultater i et bredt utvalg forskningsstudier, og setter dem sammen på innovative måter. Forskning er grunnlaget for alt vi gjør. 
  2. Råvarer av høyeste kvalitet: Kun naturlige råvarer hentet fra de reneste kildene. Vi stiller svært høye krav til ferskhet og bærekraftig produksjon. Alle råvarer utstyres med et analysesertifikat som etterkontrolleres. 
  3. Trygg og naturlig produksjon: Alle kosttilskudd produseres etter retningslinjer fra European Food Safety Authority (EFSA) og Mattilsynet, samt Good Manufacturing Practice (GMP).
  4. Ekstra kvalitetssikring: Alle ferdigproduserte varer sendes til Eurofins (et av verdens ledende analyseselskaper) for ytterligere kvalitetskontroll. 

Helse rett hjem

Ferskhet er avgjørende når det gjelder kosttilskudd og effekten av disse. For å sikre kvalitet og ferskhet på produktene våre sendes de derfor rett hjem til deg. De blir aldri stående på en butikkhylle og miste kraften. 

Med jevne mellomrom får du en ny forsyning ferske kosttilskudd rett hjem – du går aldri tom og trenger aldri å bestille.  

Vårt mål er å alltid levere førsteklasses kundeservice. Det er kanskje derfor Vitamail har vunnet kundeserviceprisen “Best i test” hele fire ganger – senest i kategorien Netthandel i 2020.

Vil du gjøre endringer på ditt abonnement?

Du kan enkelt gjøre endringer abonnement og faktura på kundeportalen.

Andre spørsmål?

Lurer du på noe annet? Produktspørsmål? Ris og ros?

Telefon & epost

Telefon: 21 08 01 08
(Mandag – Fredag 10-16)
Epost: kundeservice@vitamail.no