Om oss

Over 220.000 kunder
i hele Norden

Vitamail AS ble etablert i 2009, og er en helnorsk distributør av helse– og beautyprodukter. I løpet av det siste tiåret har vi vokst frem som en av landets ledende aktører, med over 220.000 kunder i hele Norden.

Vitamail har fire ganger vunnet kundeserviceprisen “Best i test”. Senest innen Netthandel 2020 fra SeeYou.

Våre dyktige kundebehandlere har god kunnskap om produktene, svarer mer enn gjerne på dine spørsmål, og finner alltid beste løsning for deg.

Kontakt oss

Telefon:  21 08 01 08  (man-fre kl. 10-16)

Epost:  kundeservice@vitamail.no

Logg inn i kundeportalen

Benytt vår kundeportal for å få full kontroll over dine abonnementer.

Råvarer av høyeste kvalitet

BeautyBeans inneholder utelukkende naturlige råvarer, hentet fra de beste og reneste kildene med høy biotilgjengelig på markedet.

Alltid ferske produkter

Med nye leveranser annenhver måned unngår du at ditt produkt blir gammelt. Produktene lagres kun i en kort periode før utsendelse.

Ingen fordyrende mellomledd

Alle forsendelser sendes direkte fra oss og rett hjem i din postkasse. Dermed slipper du fordyrende mellomledd og ekstra kostnader.

Ekstra kvalitetssikring med tredjepartsanalyse

Når du kjøper et produkt fra Vitamail skal du kunne stole på at det etterlever de høyeste standarder for kvalitet. Derfor kontrolleres og analyseres BeautyBeans av en uavhengig tredjepart.

Deres oppgave er å verifisere at:
  • Innholdsstoffene i produktet holder høy kvalitet
  • Faktisk innhold samsvarer med innholdsfortegnelsen

Trygg og god produksjon som etterlever GMP

Våre produkter skal være naturlige, effektive og trygge å bruke. Derfor er BeautyBeans produsert i samsvar med GMP-standarden.

Hva er GMP?

Good Manufacturing Practice (GMP) er et internasjonalt sett med retningslinjer som sikrer at produkter produseres og kontrolleres i henhold til svært strenge kvalitetskrav.